Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
KONTAKT E-POST
×
Har du några frågor?
Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss!

Tel: 040-311550


Besök- och leveransadress
Travbanegatan 8, 21377 Malmö

Om oss

Erichs Armatur står för kompetens, ansvar och hög servicegrad!

Erichs Armatur har 50-års erfarenhet som leverantör av ventiler, ställdon och servicetjänster till energi- & kraftindustri, VA-anläggningar samt övrig industri i Sverige. Ventiler och ställdon har en viktig funktion för styrning och reglering av flöden i rörsystem som ingår i processtekniska anläggningar. Våra kunder vänder sig till oss när de vill ha en samarbetspartner som kan erbjuda produkter, support och servicetjänster.  

 

Partner med ansvar!

Vi erbjuder allt från deltagande i projektering till fältservice. Det innebär att vi tar ansvar för leverans, montage, kvalitetskontroll, dokumentation, driftsättning och utbildning. 

Vår styrka är att vi levererar både ventiler och ställdon samt kompletta funktions-enheter som automatiserade ventiler. Dessa sätts samman och slutkontrolleras i vår verkstad före leverans.

Genom Erichs Armatur får du produkter och service från en och samma leverantör samt en partner med ansvar för hela projektet.  

 

 

Utgångspunkt från Malmö!

 

Huvudkontor, lager och montageverkstad är beläget i Malmö. Regionala försäljningskontor finns i Stockholm, Skellefteå, Västerås och Gävle. Våra servicecenter finns i Malmö, Borås, Västervik, Stockholm och Gävle. 

Ladda ner vår broschyr för mer information om våra produkter och tjänster:

EA Broschyr