Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
KONTAKT E-POST
×
Har du några frågor?
Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss!

Tel: 040-311550


Besök- och leveransadress
Travbanegatan 8, 21377 Malmö

Ventilservice

En servicepartner som kan och vill lite till...

Bred och kvalificerad teknisk kompetens gör att vi kan ta oss an de flesta fabrikat av ventiler och ställdon. Våra mobila och stationära utrustningar är moderna maskiner och anpassade för alla typer av ventiler upp till DN 1000.

Service på plats eller i verkstad

Vi utför oftast ventil- och ställdonservice på plats, men det är också vanligt att kunder skickar sina befintliga ventiler till oss för renovering, översyn, provtryckning med mera. 

Rätt reservdelar

Eftersom vi till stor del arbetar med egna fabrikat, så har vi frekventa original-reservdelar på lager i Malmö och Västervik. Detta innebär även att vi vid specialfall snabbt kan få fram reservdelar från våra fabriker. För de kunder som så önskar, kan vi också ta fram ett förslag till ett eget lagerhållande av reservdelar, optimerat ur både ett ekonomiskt och driftsäkerhets-perspektiv.